Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής:

1- Με τραπεζική κατάθεση στην παρακάτω συνεργαζόμενη τράπεζα:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN:GR0901104480000044800660282

Δικαιούχος: ΚΑΤΗΦΟΡΗ ΑΓΛΑΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σημείωση: Είναι υποχρεωτικό για παραγγελίες άνω των 150€ να σταλεί προκαταβολή 30% με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόνο τότε η παραγγελία θεωρείται επιβεβαιωμένη και ξεκινά η προετοιμασία και εκτέλεση της. Σε ειδικές περιπτώσεις μεγάλων παραγγελιών, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει μεγαλύτερη προκαταβολή. Το υπόλοιπο ποσό της παραγγελίας εξοφλείται ανάλογα με τον τρόπο εκτέλεσης της. Σε περίπτωση που επιλέξετε κατάθεση μέσω web banking από διαφορετική τράπεζα εκτός της παραπάνω συνεργαζόμενης τυχόν χρεώσεις επιβαρύνουν τον πελάτη.

2- Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική η χρεωστική κάρτα MasterCard, VISA, MAESTRO η American Express μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικών η χρεωστικών καρτών γίνονται στο ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον της Εθνικής τράπεζας. Τα δεδομένα που ο πελάτης καταχωρεί κατά τη διενέργεια μιας ηλεκτρονικής πληρωμής ελέγχονται από την συνεργαζόμενη τράπεζα. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η εταιρεία μας δεν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, επομένως σε καμία περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο η με λάθος τρόπο την πιστωτική η χρεωστική σας κάρτα.

Δυνατότητα πληρωμής με την χρήση πιστωτικής κάρτας έως 4 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 100€

3- Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες άνω των 150€ και για ογκώδη προϊόντα όπως π.χ. βρεφικά έπιπλα τα οποία πρέπει να σταλούν με μεταφορική εταιρεία. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον κόστος 1,99€

Για παραγγελίες άνω των 29€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

4- PayPal

Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλές και αξιόπιστο διαμεσολαβητή online συναλλαγών παγκοσμίως.

Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσω PayPal τυχόν χρεώσεις επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.